Odhlásenie
Späť
HOME
Užívateľ: Firma: [ Zmena osobných nastavení ]                  Utorok 07.05.2024
Články  

 

 

 

 

Výkon prehliadača vo Windchill 10.0 a 10.1 

Zmeny v užívateľskom rozhraní vo Windchill 10 zaviedli nový dôraz na úlohu prehliadača ako súčasti skúseností užívateľa. Windchill teraz poskytuje bohatšie užívateľské prostredie využitím moderných technológií JavaScript. Vzhľadom k týmto vylepšeniam sa teraz vyskytujú významné rozdiely vo výkonnosti medzi rôznymi prehliadačmi pri generovaní rozsiahlych stránok. Pre zákazníkov to môže byť najzjavnejšie ak používajú staršie web prehliadače ako Internet Explorer 7 alebo 8.

PTC pri testovaní rôznych prehliadačov v rôznych aplikáciách výrobku zistilo, že novšie podporované prehliadače (Internet Explorer 9, FireFox, Chrome) dopadli v sérii testov výrazne lepšie. Výsledky porovnania si možete pozrieť v dokumente Windchill Web Browser Comparison Technical Brief. Ak sa vyskytnú nejaké problémy s výkonom ohľadom užívateľského rozhrania, aktualizácia na novší prehliadač zabezpečí väčší nárast výkonu prehliadača viac ako akákoľkek iná zmena.

Prechod z prehliadača napr. IE8 na inú štandardizovanú platformu môže byť pre podnik rozsiahla zmena. Jedným potenciálnym riešením je použitie Google Chrome Frame (GCF) plug-in pre Internet Explorer. Tento plug-in používa Google Chrome framework na renderovanie webových stránok a je nakonfigurovaný tak, aby efektívne používal Chrome v programe Internet Explorer. Pre webové stránky, ktoré nie sú nakonfigurované na používanie Google Chrome Frame, bude použitý pre renderovanie stránok prehliadač Internet Explorer. Pre Windchill 10.0 M020 a M030 môže byť použitie GCF plug-in nastavené na základe tohto riešenia:
https://www.ptc.com/appserver/cs/view/solution.jsp?n=CS51483

Pre Windchill 10.0 M40 a novšie, rovnako pre 10.1 FCS a novšie, bude GCF pracovať bez nutnosti modifikácie alebo konfigurácie Windchill-u.


Poznámka: Google Chrome Frame nepobeží v integrovanom prehliadači, keďže plug-iny nie sú podporované v integrovanom prehliadači.

Copyright © 2004 - 2024 IPM SOLUTIONS, s.r.o. Všetky práva vyhradené.