Océ je víťazom On Demand Conference and Expo výstavy 2006

Udelením ceny sa Océ VarioPrint 6250 stáva najrýchlejším a najproduktívnejším digitálnym plotrovacím zariadením s obojsmernou tlačou.

Udelením ceny sa Océ VarioPrint 6250 stáva najrýchlejším a najproduktívnejším digitálnym plotrovacím zariadením s obojsmernou tlačou.

Océ, svetový líder riešení digitálnej dokumentácie, sa stal víťazom na tohtoročnej výstave Demand Conference and Expo 2006 v kategórii Best of Show tlačiarenských zariadení so svojim prevratným plotrovacím zariadením Océ VarioPrint 6250.

Océ VarioPrint 6250 je uznávané plotrovacie zariadenie so svojím takmer dokonalým záznamom a prevratnou funkciou tlače (až 160 strán tlače za minútu), čo predstavuje zvýšenie výkonnosti až o 70% oproti iným zariadeniam v tejto triede.

BERTL, etablovaná nezávislá výskumná spoločnosť zameraná na digitálne zobrazenie, sa partnersky podieľala na súťažnej výstave On Demand Conference and Expo. Táto výstava má charakter svetovej konferencie a výstavy digitálnych tlačiarenských zariadení, zahŕňajúca všetky technológie, ktoré sa využívajú na tvorbu, riadenie, personalizáciu a tlač k najvyššej spokojnosti.

Členmi hodnotiacej komisie boli Dave Sweetnam, viceprezident oddelenia Výskum a vývoja v BERTL, Karl Rudisill, riaditeľ oddelenia Divízie digitálnej produkcie a Rich McAllister, senior analytik pre trh a riešenia.

Univerzálny systém Océ VarioPrint 6250 sa zameriava na potreby tak veľkých korporácií, ako aj na menšie trhy. Zariadenie je založené na revolučnej jednoprechodovej Océ Gemini Instant Duplex Technológii za účelom jedinečnej rýchlosti, ofsetovej kvality, vyššej výkonnosti a úplnej spoľahlivosti, a to všetko v jedno jedinom riešení. Océ Gemini Instant Obojsmerná Technológia tlačí toner na obidve strany súčasne bez potreby otáčania papiera.

Plná integrácia s Océ PRISMA funkciou umožňuje bezproblémovú integráciu s Xerox a ďalšími zariadeniami. Skonštruované pre nepretržitú prevádzku a dlhodobú spoľahlivosť, zariadenie Océ VarioPrint 6250 podporuje tlač od 400,000 do 6,000,000 výtlačkov mesačne. Nové zariadenie disponuje s funkciami priemyselne najväčšou vstupnou i výstupnou kapacitou pre rozsiahle mediálne veľkosti.

„Sme hrdí, že Océ VarioPrint 6250 bolo poctené touto cenou a uznaním,“ povedal Jan Dix, Prezident a CEO Océ-USA Holding. „Výstava 2006 On Demand Best of Show ukázala, že Océ pokračuje v nasadzovaní nových míľnikov pre dostupné najpokrokovejšie digitálne tlačiarenské riešenia.“